Productspecificatie

Productnaam
Petit four caramel
Productinformatie
Zandtaartbodem met banketbakkersroom, geinjecteerd met caramel, afgewerkt met plakje marsepein.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
suiker, water, AMANDELEN, roomboter(MELK), room(MELK), TARWEbloem, Kleurstof(E150a, E160a, E160c), , EI, MELKpoeder, maiszetmeel, EIgeel, glucose-fructosestroop, glucosestroop, , citroenschil, EIpoeder, gelatine, glucosestroop (gedroogd), aardappelzetmeel (gemodificeerd), Antiklontermiddel(E551, E535), Aroma(aroma, citroen), bakkerszout, citroenvezel, Conserveermiddel(E202, E224(SULFIET)), EI-EIwit (gedroogd), invertase, invertsuikerstroop, kaliumjodide, Natuurlijk Aroma(citroen), Plantaardige Olie(raapzaad), Rijsmiddel(E500, E450), Stabilisator(E407), vanille, Verdikkingsmiddel(E415), zout, Zuurteregelaar(E330)
Allergenen
Noten, Ei, Sulfiet, Gluten, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1443 KJ
Energie KCal 344.65 KCal
Eiwit 4.4 g    
Koolhydraten 44 g    
   - Suikers 33 g    
Vetten 17 g    
   - Verzadigd 6.9 g    
Voedingsvezels 2.1 g    
Zout 0.21 g