Productspecificatie

Productnaam
Brusselse kersenvlaai
Productinformatie
Zandtaartbodem met kersen, afgewerkt met slagroom en poedersuiker. Deze vlaai is geschikt voor 6 personen.

Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
suiker, kersen (rood), room(MELK), dextrose, TARWEbloem, Gemodificeerd Zetmeel(E1422), , roomboter(MELK), maltodextrine, TARWEzetmeel, , Geheel Gehard Plantaardige Vet(palm), water, cacaomassa, EIgeel, , aardappelzetmeel (gemodificeerd), Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma), bakkerszout, cacaoboter, citroenschil, Conserveermiddel(E202, E224(SULFIET)), Draagstof(E1520), E102*, E110,E122*, E171, Emulgator(E322(SOJA)), enzymen(TARWE), Geleermiddel(E339, E516, E450), glucosestroop (gedroogd), invertsuikerstroop, kaliumjodide, Kleurstof(E160a), Natuurlijk Aroma(citroen, vanille), Plantaardig Vet(plantaardig vet), Plantaardige Olie(raapzaad), Rijsmiddel(E500, E450), Stabilisator(E407), Verdikkingsmiddel(E401), Zuurteregelaar(E330) *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Sulfiet, Gluten, Ei, Soja, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1085.41 KJ
Energie KCal 259.24 KCal
Eiwit 0.93 g    
Koolhydraten 39.71 g    
   - Suikers 27.16 g    
Vetten 10.56 g    
   - Verzadigd 7.31 g    
Voedingsvezels 0.11 g    
Zout 0.04 g