Productspecificatie

Productnaam
Zwitserse kersenvlaai
Productinformatie
Luxe zandtaartbodem met banketbakkersroom, amandelspijs en kersen, afgewerkt met toeven slagroom. Deze luxe vlaai is geschikt voor 12 personen.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
suiker, water, kersen (rood), room(MELK), TARWEbloem, AMANDELEN, roomboter(MELK), Gemodificeerd Zetmeel(E1422), , EI, glucosestroop, MELKpoeder, , maiszetmeel, EIgeel, maltodextrine, citroenschil, EIpoeder, gelatine, bakkerszout, cacaomassa, invertsuikerstroop, Rijsmiddel(E500, E450), aardappelzetmeel (gemodificeerd), Antiklontermiddel(E551, E535), Aroma(aroma, citroen, citrus), cacaoboter, citroenvezel, Conserveermiddel(E202, E224(SULFIET)), EI-EIwit (gedroogd), Emulgator(E322(SOJA)), Geleermiddel(E339, E440, E450, E516), kaliumjodide, Kleurstof(E160a, E160c), Natuurlijk Aroma(citroen, vanille), Plantaardige Olie(raapzaad), Stabilisator(E407), vanille, Verdikkingsmiddel(E401, E410, E415), zout, Zuurteregelaar(E330, E332, E509), Plantaardig Vet(plantaardig vet), E171, E102*, E110,E122*, *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Noten, Ei, Sulfiet, Gluten, Soja, Melk
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1104 KJ
Energie KCal 263.69 KCal
Eiwit 2.5 g    
Koolhydraten 36 g    
   - Suikers 27 g    
Vetten 12 g    
   - Verzadigd 6.8 g    
Voedingsvezels 0.7 g    
Zout 0.17 g