Productspecificatie

Productnaam
Gelderse kersenvlaai
Productinformatie
Zandtaart bodem met kersen, afgewerkt met een laagje deeg, knapperig victoriabeslag en grove suiker. Deze vlaai is geschikt voor 8 personen.
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
suiker, kersen (rood), TARWEbloem, Gemodificeerd Zetmeel(E1422), , roomboter(MELK), AMANDELEN, maltodextrine, , water, EIgeel, EIwit, glucosestroop (gedroogd), invertsuikerstroop, Rijsmiddel(E500, E450), bakkerszout, citroenschil, aardappelzetmeel (gemodificeerd), Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma), Conserveermiddel(E202, E224(SULFIET)), Emulgator(E412), Geleermiddel(E339, E450, E516), kaliumjodide, Kleurstof(E160a), Natuurlijk Aroma(citroen), Plantaardige Olie(raapzaad), Verdikkingsmiddel(E401), Voedingszuur(E330), Zuurteregelaar(E330)
Allergenen
Sulfiet, Gluten, Ei, Melk, Noten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 7 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1007 KJ
Energie KCal 240.52 KCal
Eiwit 1.3 g    
Koolhydraten 48 g    
   - Suikers 37 g    
Vetten 4.6 g    
   - Verzadigd 2.1 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.16 g